17 Temmuz 2019 Çarşamba

Bazı Sitelerden Örnekler



Günümüzde haber siteleri bir hayli fazla. Özellikle trendi yakalamak, sitelerini güncel tutmak için çeşit çeşit haber sitesi mevcut. Güncel, siyaset, taraflı yada tarafsız haber sitelerinde ekonomi ve ünlüler için de bir çok haber sitesi mevcut.

Oyun sitelerine girecek olursak çıkamayız gibi ama zirveyi paylaşan bir kaç oyun sitesinde güzel oyunlar bulmanız mümkün. Bir de şöyle bir sorun var ki son zamanlarda özellikle youtubeden yayınlanan videolarda küfürlü +18 yada kötü içerikli çocuk şarkıları ve videolar mevcut ki çocuklarımızı bu tarz videolardan korumamız gerektiğini hatırlatmak istiyoruz. Hele ki bir mavi balina oyunu var ki güncel haberlerde yer alıyor. Çocuklarımızın ekranlarını oturma odasında görünür bir yerde tutmanızı ve takip etmenizi öneriyoruz.

Cep telefonlarındaki uygulamalar ise zaman geçirmemizi sağlıyor, kimine göre, kimine göre kötü. İyi yanı zaman geçirmek, kötü tarafı ise fazla kaptırmak. Zevkle oyun oynayacağınız siteler arasında mynet gibi bir çok web sitesini internetten bulabilirsiniz.

Siteler;

En iyi bayan parfümleri
En İyi Erkek Parfümleri
Dar Kesim Takım Elbise
Trend Takım Elbiseler


http://www.oyunsiteniz.com/
http://papazincayiri.org/
http://kivrak.net/
http://yes30.org/
http://mevlam.org/
http://mutfaktazeleri.com/
http://www.destanhaber.com/
http://borsakolay.com/

Kendimizden önce muhakkak çocuklarımızı düşünmeliyiz. Devir internet devri ve çocuklarımız kötü manada etkilenmemesine dikkat ediniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder